Ismerkedés az erdélyi Recas Pincészet boraival egy ötfogásos különleges vacsora keretében…
Hideg előétel: Füstölt libamell almás zellersalátával
Meleg előétel: Fehérboros fácánleves gazdagon
Sole vörös cuvée (syrah / fekete leányka / cabarnet sauvignon)
Főétel 1.: Valapon sült kacsamáj sütőtöksalátával
Főétel 2.: Rozmaringos borjúcomb grillezett kecskesajttal és zöldséges lapcsánkával
Desszert: Málnás csokoládé mousse (80% kakaótartalommal)
A borest időpontja: 2015. május 28. (csütörtök) 19:00 óra
Helyszíne: Veranda Grill Wine étterem, 1096 Budapest, Vendel u. 9.
A boresten való részvétel ára: 6900 Ft / fő
Jelentkezés: Asztalfoglalás a Veranda étterem weboldalán lehetséges