Ismerkedés az erdélyi Recas Pincészet boraival egy ötfogásos különleges vacsora keretében…

A  menüsor:recas3

Sole Királyleányka 

Hideg előétel: Füstölt libamell almás zellersalátával

Solo Quinta

Meleg előétel: Fehérboros fácánleves gazdagon

Sole vörös cuvée (syrah / fekete leányka / cabarnet sauvignon)

Főétel 1.: Valapon sült kacsamáj sütőtöksalátával

La Putere Fekete leányka

Főétel 2.: Rozmaringos borjúcomb grillezett kecskesajttal és zöldséges lapcsánkával

Selene Cabernet Sauvignon

Desszert: Málnás csokoládé mousse (80% kakaótartalommal)

A borest időpontja: 2015. május 28. (csütörtök) 19:00 óra

Helyszíne: Veranda Grill Wine étterem, 1096 Budapest, Vendel u. 9.

A boresten való részvétel ára: 6900 Ft / fő

Jelentkezés: Asztalfoglalás a Veranda étterem weboldalán lehetséges