Vásárlási feltételekÉrvényes 2013. október 1.-től.

Árak
A feltüntetett árak 1 palackra vonatkoznak és az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Spórolja meg a szállítási költséget
Megrendelését előre egyeztetett időpontban személyesen is átveheti szállítási költség nélkül a Transylwine Kft. székhelyén (Budapest, 1063 Szinyei Merse utca 8.).

Házhoz szállítás – 20,000 Ft felett ingyenes!
20.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Magyarország területén ingyenes, alatta a szállítási költség egységesen 3.400 Ft (amely az ÁFÁ-t is tartalmazza).

Megrendelés menete
Megrendeléshez előzetes regisztráció nem szükséges. A kiválasztott termékeket a kívánt mennyiség megadásával tudja a kosarába helyezni. A rendelés befejeztével a „kosár megtekintése” ikonra kattintva tud továbblépni, ahol ellenőrizheti rendelését és amennyiben úgy gondolja, módosíthatja azt. Módosítás esetén a „kosár frissítése” ikonra kattintva tudja a kívánt változtatásokat rögzíteni. Az oldalon megjelenik a rendelés összesítése és a felmerülő szállítási költség. Itt tudja kiválasztani, amennyiben rendelését személyesen kívánja átvenni. A „folytatás a pénztárhoz” ikonra kattintva tud továbblépni. A megjelenő oldalon kérjük, töltse ki a *-al jelzett mezőket és válasszon fizetési módot. Rendelését átvételkor készpénzben vagy előre közvetlen banki átutalással tudja kifizetni. Kérjük, ellenőrizze a megadott adatokat, majd jelölje meg a feltételek elfogadását és kattintson a “rendelés” ikonra.
Rendelésével kapcsolatos információkat automatikusan visszaigazoljuk az Ön által megadott e-mail címre, melyben Ön ellenőrizheti annak részleteit. Megrendelését a visszaigazolásban szerepelő rendelésszámon tartjuk nyilván. Banki átutalás esetén kérjük a rendelésszámot a megjegyzés rovatban tüntesse fel.
Szerződésünk, ráutaló magatartással, az általunk küldött visszaigazolással jön létre.

Korlátozások
Termékeink alkoholtartalmúak és csak 18 év feletti megrendelő személy esetén tudjuk teljesíteni.

A megrendelés módosítása és lemondása

Megrendelését bármikor megváltoztathatja. Ez esetben kérjük, hívja a 06 30 474 0020 vagy a 06 30 453 5875 telefonszámot, vagy írjon e-mailt az info@transylwine.hu címre. Hivatkozásul kérjük, a visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelési számot szíveskedjen megadni.

Szállítási időpont
A rendelés kiszállítását megelőzően felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel és a szállítást előre egyeztetett időpontban végezzük. Amennyiben a megadott elérhetőségeken nem sikerül a kapcsolatot felvennünk, a megrendelést semmisnek tekintjük és amennyiben a vételár már átutalásra került, azt a megadott bankszámlaszámra visszautaljuk.

Reklamáció, elállás
Az áru átvételét követően a szállítással kapcsolatos reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Megrendelésével és a szállítással kapcsolatos reklamációit, észrevételeit küldje az info@transylwine.hu e-mailre vagy hívja a 06 30 474 0020 vagy a 06 30 453 5875 telefonszámot és legkésőbb 15 napon belül érdemi választ adunk.
A megrendelő a megrendelt termékek átvételét követő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben cégünk köteles a sérülésmentesen, hiánytalanul, bontatlan csomagolásban visszaszolgáltatott termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült, visszaszállítási költségeket megrendelő viseli.

Felügyeleti szerv: Budapest, VI. kerület, Önkormányzata Jegyzője
Budapesti Békéltető Testület (1012 Budapest, Krisztina krt. 99.)

Fizetési feltételek
A fizetési módot a megrendeléskor választhatja meg. A megrendelt tételeket házhozszállításkor készpénzben vagy banki átutalással előre tudja kiegyenlíteni.
Banki átutalás esetén a fizetendő összeget a Transylwine Kft. 10918001-00000063-24700002 számú bankszámlájára kérjük átutalni. A rendelés értékét akkor tekintjük kifizetettnek, ha a megrendelt termékek átvételét megelőző munkanapon a fizetendő összeg megérkezik a bankszámlaszámunkra. Ellenkező esetben nem áll módunkban kiszállítani/átadni Önnek a megrendelt termékeket. Az összeg beérkezéséről e-mail értesítést küldünk Önnek.

Egyéb feltételek

A Vásárlási Feltételek a Transylwine Kft. és Ön között, a megrendelés által létrejövő szerződés általános feltételeit tartalmazza.

A szolgáltató a Transylwine Kft.

Transylwine Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1063 Budapest, Szinyei Merse utca 8.
Adószám: 11747154-2-42
E-mail: info@transylwine.hu
Telefon: +36 30 474 0020 vagy +36 30 453 5875
Cégbejegyzés: Cg. 01-09-994533, Fővárosi Törvényszék Cégbírósága