Ismerje meg Erdély kiváló borait a Recas erdélyi pincészet ajánlásával, fantasztikus vacsora kíséretében.
2018. Február 2-án 18:00-tól Egerben, a Hotel Senator Házban.

A tervezett menü és borsor:

Amuse bouche
Aszalt kékszőlő friss zsendicével
Sole rozé ’17

Hideg előétel
Kacsamáj hab sült almalekvárral, bodza zselével, zsályás kaláccsal
Hunyadi királyleányka’17

Leves
Padlizsán krémleves szarvasgombás tejhabbal
Sole sauvignon blanc’16

Meleg előétel
Sertés pofa friss bogyós gyümölcsökkel, sütőtökkel
Medvetánc cuvée ’15

Főétel
Borjú gerinc karamellizált császárhússal, pirított kelkáposztával, juhtúrós puliszkával
Selene fekete leányka ’15

Desszert
Mézes barackos túrótorta
Ambrozy késői szüretelésű sauvignon blanc’13

A vacsora részvételi díj: 8.200 Ft/Fő.

Asztalfoglalás az alábbi elérhetőségeken lehetséges:
36/411-711
info@senatorhaz.hu